FOTO / STELA POPESCU ESTE CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM. Se fac ultimele pregătiri la Biserica din Cernica

+7 click pentru
galerie

Stela Popescu este înmormântată astăzi © Spynews

Trupul neînsufleţit al marii artiste, Stela Popescu, este condus pe ultimul drum. La Biserica Sfântul Gheorghe din Cernica se fac ultimele pregătiri. O maşină plină cu flori şi coroane a ajuns.

Maşina cu flori şi coroane a ajuns la cimitirul unde Stela Popescu va fi înmormântată. Oamenii au aşezat ornamentele de o parte şi de alta. De asemenea, aceştia au pregătit şi frânghia cu care vor coborî sicriul. 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE STELA POPESCU

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit
Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă. Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi, la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, iar sâmbătă a fost dus la capela din Cernica. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum astăzi şi va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

La ultima sa apariţie, Stela Popescu a avut un discurs incoerent
"Înainte de a mă asculta... Eu am venit acum, nu pentru că eu sunt neorganizată, ci că voi sunteți... De 20... 50 și... De 20 și... Am văzut acasă... Toată casa mea... V-am văzut pe voi... Pentru că ei nu m-au chemat... Eu n-am chemat... Nu am venit. Nu știu de ce. De ce m-ați chemat, mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aici? Stau de-acasă, fac toată casa... Da, sunt acasă", este discursul incoerent al artistei, cu două zile înainte de a fi găsită decedată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro