FOTO / Tavi Clonda, primit de Casa Regală în semn de mulţumire pentru piesa dedicată Regelui Mihai. Ce cadou a primit artistul

+5 click pentru
galerie

Tavi Clonda, primit de Casa Regală în semn de mulţumire pentru piesa dedicată Regelui Mihai la Eurovision © Instagram

Tavi Clonda a participat la Eurovision, acolo unde a interpretat melodia "King", în memoria Regelui Mihai. Gestul său nu a fost trecut cu vederea şi a fost aplaudat de Casa Regală.

După ce, iniţial, Casa Regală a transmis o scrisoare prin care le mulţumeşte public lui Tavi Clonda şi celorlalţi care au pus umărul la această piesă, iată că Majestatea Sa Principesa Margareta l-a şi primit pe Tavi Clonda personal pentru a-i mulţumi pentru gestul său. Tavi Clonda a fost însoţit de Alexandru Luft si Denisa Demian, autorii piesei muzicale “King”, la Palatul Elisabeta, unde au fost primiţi de Majestatea Sa Margareta și de Principele Radu. Aceştia au primit şi un cadou din partea Casei Regale, care a postat şi mai multe fotografii cu aceştia pe Instagram, una dintre ele fiind postată şi de Tavi Clonda pe contul său de Instagram.

"Tavi Clonda, Alexandru Luft si Denisa Demian, autorii piesei muzicale “King”, la Palatul Elisabeta, alături de Majestatea Sa Margareta și de Principele Radu", este mesajul Casei Regale.

"<King>, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României. Nu este pentru prima oară când tânăra generație se regăsește în idealurile, valorile și principiile Regelui Mihai și ale Casei Regale a României.

Ne bucurăm să vă împărtășim videoclip-ul acestui cântec și să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, și pe cei care au luat parte la desăvârșirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma și Denisa Demian.

Majestatea Sa Margareta dorește ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul “King” și să le mulțumească personal", este mesajul iniţial transmis de Familia Regală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro