FOTO / Tavi Clonda şi-a lăsat fetele acasă şi a plecat pentru marea lui pasiune

+5 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea © arhivă

Tavi Clonda şi-a lăsat fetele acasă şi a plecat pentru marea lui pasiunea, aceea fiind fotbalul! Cunoscutul artist se află pe teren, alături de alte figuri apreciate din showbizul românesc, la un meci demonstrativ de fotbal. 

UPDATE: Meciul s-a terminat 2-2.

UPDATE, ora 18:19 - În acest moment, este 2-1 pentru AS Măgurele.

Tavi Clonda participă, în acest moment, la un meci de fotbal demonstrativ. Oamenii au fost nerăbdători să-l vadă jucând pe teren. Alături de artist, se află şi Andrei Ştefănescu şi Kamara. Pe tricoul pe care Tavi îl poartă se află numărul 11, iar echipa din care face parte este Naţionala Artiştilor. 

În fotografia postată pe reţelele de socializare, Tavi Clonda s-a pozat alături de Andrei Ştefănescu, în vestiar. Toţi cei prezenţi la eveniment sunt îmbrăcaţi cu echipamentul sportiv aferent echipei în care se află.

Despre viaţa lui Tavi Clonda, alături de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi. Sâmbătă, pe 23 septembrie, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală, vedeta de televiziune a adus pe lume o fetiţă. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei. Micuţa a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest