FOTO / Thalia a descoperit secretul tinereții veșnice! Cum arată vedeta după operațiile estetice suferite

+5 click pentru
galerie

Thalia / foto: Hepta

După ce o bună perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor, Thalia a revenit cu forțe proaspete și cu un ten mai luminos ca niciodată.

La 44 de ani, artista de origine mexicană pare mai tânără ca niciodată, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, iar gurile rele s-au grăbit să spună că operațiile estetice sunt vinovate pentru acest stil proaspăt.

Artista a mers în New York pentru a-și lansa un nou album și a făcut senzație cu look-ul său. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, o bluză extrem de colorată și o sandale, Thalia pare cel mult o adolescentă, iar ridurile sale au dispărut ca prin farmec.

Cu zâmbetul pe buze, Thalia a împărțit cu generozitate autografe și a zâmbit.

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

V.M

Citește și:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro