FOTO / Thalia, în pragul anorexiei!? Are 44 de ani şi o talie de viespe! Ipostaza incendiară în care a fost surprinsă artista

+2 click pentru
galerie

La mai bine de doi ani de zile de când presa internaţională a scris că Thalia, celebra actriţă de telenovele, a decis să-şi scoată două coaste pentru a avea o talie mai subţire, aceasta a strălucit într-o ţinută irezistibil de sexy.

A adus pe lume doi copii şi continuă să arăte senzaţional la 44 de ani. Thalia şi-a surprins fanii recent, când a postat pe Instagram o fotografie în care şi-a etalat talia de viespe.

Îmbăcată în nişte pantaloni negri şi un crop top roşu, faimoasa cântăreaţă şi-a etalat mândră nevoie talia subţire, iar imaginea inedită a adunat rapid mii de aprecieri şi comentarii.

"Pe zi ce trece mai frumoasă.", "Aş vrea să arăt şi eu ca tine.", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

Sursa foto: Hepta / Instagram

T.F.S

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro