FOTO / Tily Niculae, în depresie: "M-am uitat în oglindă şi m-am speriat! Sunt o epavă!"

+2 click pentru
galerie

Foto Facebook

Tily Niculae a trecut prin momente dificile chiar la începutul acestui an. Ea s-a pus pe locul doi şi altele au fost cele care au fost mai importante pentru ea. A dezvăluit totul la "Răi da' buni".

Vedeta Tily Niculae a fost prezentă astăzi la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre ce s-a întâmplat cu ea în ultima perioadă. A dezvăluit toate amănuntele la "Răi da buni", la Mihai Morar.

"Am trecut pe lângă oglindă de Revelion şi m-am speriat. Şi de acolo a venit toată această îngrijorare. Am zis că nu este în regulă să fiu aşa. Apoi am încercat să mă mobilizez." a spus vedeta în direct la Antena Stars.

Apoi, Tily a avut şi unele probleme de sănătate.
"Am început să am dureri de spate. La următorul copil o să îi dau mai mult credit soţului meu." a spus aceasta care petrece foarte mult timp cu fetiţa sa.

Aceasta a făcut chiar şi o listă împreună cu Mihai Morar. Vedeta face referire la lucrurile pe care ar trebui neapărat să le facem în 2017, printre acestea se numără şi faptul că ar trebui să învăţăm să spunem nu, să ne acordăm mai mult timp nouă, să zâmbim mai mult.

Tily Niculae este cunoscută pentru rolul Roxanei din serialul "La bloc". De-a lungul timpului a refuzat să-şi asocieze imaginea cu cea a "vedetelor din carton" şi, nu de puţin ori, le-a persiflat pe Sânziana Buruiană, pe Andreea Tonciu şi nu numai.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro