FOTO / Ţi-o mai aminteşti pe Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu"? Bărbaţii cad în genunchi să îi ofere flori

+4 click pentru
galerie

Mădălina şi Cătălin / foto: captură video

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  Mădălina a fost una dintre concurentele sezonului trecut care a reuşit să iasă din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" fără să facă vâlvă sau să creeze controverse.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  Fosta concurentă a avut o idilă de scurtă perioadă alături de Cătălin, însă povestea lor de dragoste nu a continuat prea mult şi s-au despărţit. Acum, Mădălina, originară din Craiova, s-a întors în oraşul natal şi se pozează sexy pe oriunde apucă, iar prietenii nu ezită să o complimenteze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Aceasta a mers la iarbă verde şi s-a fotografiat alături de un tânăr care a îngenunchiat în faţa ei pentru a-i oferi o floare.

"Sexy, sexy Mădălina", i-au transmis prietenii, semn că încă face furori.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Faţă de naul trecut când a fost una dintre senzaţiile finalei "Mireasă pentru fiul meu", Mădălina a reuşit să se mai îngraşe puţin.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro