FOTO / Toată lumea ştie de relaţia controversată dintre Ileana Ciuculete şi băieţii ei, dar nimeni nu ştie ce fiica sexy are Cornel Galeş

+5 click pentru
galerie

 Pe Mugurel şi Cristi, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, îi ştie deja toată lumea. Certurile dintre ei şi mama lor i-au făcut subiect principal pe buzele tuturor în ultimele zile. Ceea ce nu se ştie încă de toată lumea este faptul că şi Cornel Galeş are o fiică, iar aceasta este extrem de frumoasă.
Cel care i-a fost soţ Ilenei Ciuculete are o fată care îi seamănă foarte mult, dar pe care a ţinut-o ascunsă. C. Galeş este o tânără foarte frumoasă şi sexy şi stă departe de lumina reflectoarelor. Îşi vede de relaţia sa stabilă şi de şcoală. A învăţat la Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coandă şi Şcoala Superioară de Aviaţie Civila.

Pe de cealaltă parte, de Ileana Ciuculete ştie toată lumea că are doi copii, cu care nu a avut întotdeauna o relaţie bună. Aceştia au trecut prin diferite scandaluri, dar, ce e cel mai important, în ultimele clipe s-au înţeles foarte bine şi au trecut peste neînţelegeri.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Cântăreața Ileana Ciuculet a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro