FOTO / Traian de al MPFM şi-a intrat excelent în rolul de tată. Imagine adorabilă împreună cu fetiţa

+3 click pentru
galerie

Traian de la MPFM este topit după fetiţa lui © Facebook

De când a devenit tată, Traian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", este în al nouălea cer. Micuţa care a venit pe lume le-a umplut sufletele de bucurie părinţilor care sunt topiţi după ea.

Corina şi Traian au devenit părinţi la începutul lunii februarie, atunci când au împărtăşit vestea cu toată lumea. Ca toţi bebeluşii care cresc repede, şi fetiţa acestora s-a schimbat destul de mult de la prima şedinţă foto, atunci când părinţii au prezentat-o tuturor celor care îi apreciază. De data aceasta, Traian a decis să facă publică o nouă imagine cu prinţesa lui.

În timp ce micuţa, care este de o frumuseţe adorabilă, doarme, Traian stă lângă ea şi poartă de grijă, semn că şi-a intrat deja în rolul de tată. Corina nu apare în fotografie, aceasta a profitat probabil de faptul că micuţa este în grija tatălui său şi a decis să dedice puţin timp pentru ea.

Corina şi Traian au format unui dintre cele mai iubite cupluri din cadrul show-ului "Mireasă pentru fiul meu", însă s-au despărţit la scurt timp după ce au ieşit din competiţie. Au decis, însă, să îşi mai dea o şansă şi în luna mai 2017 s-au căsătorit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro