FOTO / Tu treci testul lui Alex Velea? Artistul şi-a provocat fanii la un joc tare interesant!

+3 click pentru
galerie

După ce la sfârşitul lunii trecute, Antonia a anunţat că va aduce curând un al doilea copil cu Alex Velea, astăzi a fost rândul artistului să-şi provoace prietenii virtuali la discuţii. Ba chiar unora dintre ei le-a dat mari bătăi de cap mesajul-test postat de cântăreţ pe o reţea de socializare.

Alex Velea a postat pe Facebook o fotografie în care două mâini dau noroc. Mai mult ambele au acelaşi tatuaj, respectiv numărul 1331. Evident, una era a lui, însă, cealaltă... Ei bine, întrebarea aceasta trebuiau să răspundă fanii.

"Ghiciţi a cui e mâna?", a scris Alex Velea pe pagina sa de Facebook.

"A lu' Cabron! Doar tu şi el aveți acest tatuaj." şi "Cabron? Ştiu că el are tatuajul ăla." sunt doar două dintre mesajele postate de prietenii virtuali.

Mai mult decât atât, unul dintre cei care ştiau răspunsul a pus o fotografie cu cei doi artişti, în care se observă clar că cealaltă mână e a lui Cabron.

Cine sunt Alex Velea şi Antonia?

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia din 2013 şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sfântului Ştefan.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de foştii socri ai artistei.

Sursă foto: Facebook

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro