FOTO / Tuncay Ozturk, pe urmele Andreei Marin de Paște! Cum petrece turcul de sărbători

+2 click pentru
galerie

Tuncay Ozturk © Instagram

După ce Andreea Marin a arătat tuturor faptul că petrece Paștele în natură, nici Tuncay Ozturk nu s-a lăsat mai prejos. Terapeutul turc a profitat și el de vremea frumoasă de afară în prag de sărbătoare.

Chiar dacă nu sărbătorește, fostul soț al Andreei Marin a petrecut ziua de astăzi într-un mod productiv. La fel ca vedeta (vezi aici), turcul a făcut activități în natură. 

Tuncay Ozturk a avut toată ziua ocupată și nu vrea să irosească această zi liberă. După ce a recoltat mierea și a jucat volei, bărbatul caută noi activități.
"Doreşte cineva miere cu albine pe ea? Este 100% naturală.
Eu astăzi am program de voie, am luat deja micul dejun, am petrecut printre albine şi am jucat volei. Cunoaşteți un loc unde am putea să jucăm teatru doar pentru distracție?"
, i-a întrebat Tuncay pe internauți.

Tuncay Ozturk e fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro