FOTO / Un fost concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a găsit marea dragoste! Bărbatul este în culmea fericirii

+2 click pentru
galerie

Concurenți ”Mireasă pentru fiul meu” © Sursa foto: Facebook

Dragostea i-a bătut la ușă și se poate considera cel mai fericit bărbat. Un fost concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a găsit marea iubire.

Adrian, câștigătorul sezonului 1 de la ”Mireasă pentru fiul meu”, este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Iuliana. Cei doi sunt împreună de aproape 5 luni, iar feriirea li se poate vedea în ochi. 

Adrian și Iuliana sunt amândoi din Bacău, loc în care s-au și cunoscut. Iuliana are o relație foarte bună și cu mama lui Adrian, Mărioara. Informațiile despre relația lor au apărut pe un blog dedicat special pentru concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”. 

Adrian își scoate iubita peste tot, iar ultima dată au fost la un restaurant unde au mâncat niște papanași uriași.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro