FOTO / Un fost concurent de la MPFM a zis că se însoară, dar nu a făcut-o! Imagini de colecţie cu iubita sa

+6 click pentru
galerie

Maricel e unul dintre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu". © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Unul dintre foştii concurenţi ai reality-show-ului matrimonial trebuia să meargă în faţa altarului, dar, la mai bine de doi ani de la marele anunţ, el şi iubita sa nu s-au căsătorit. Azi, vă prezentăm mai multe poze cu cei doi îndrăgostiţi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Maricel, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, şi iubita lui, Cristina, trebuiau să se căsătorească până acum, dar, se pare că cei doi au amânat nunta. În pozele făcute publice pe o reţea de socializare cei doi par foarte îndrăgostiţi, semn că flacăra iubirii lor nu s-a stins.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU . "Maricel este acum în Italia, iar iubita lui îl aşteaptă acasă. Urmează o nuntă, iar Cristina şi-a schimbat deja numele pe Facebook, a trecut numele de familie a lui Maricel, pentru că va fi soţia lui. Sunt extrem de fericiţi şi îndrăgostiţi.", au mărturisit surse din anturajul lui Maricel pentru Spynews.ro în urmă cu doi ani.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro