FOTO / Una dintre cele mai sexy femei din România îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Cât de bine poate să arate

+5 click pentru
galerie

Bloggeriţa Sânziana Negru îşi aniversează ziua de naştere © Instagram

Una dintre cele mai frumoase femei din România, care a devenit cunoscută graţie pasiunii sale pentru televiziune, dar şi ca urmare a relaţiei cu Smiley,  îşi aniversează ziua de naştere.

Îşi dedică foarte mult timp activităţii în online şi este una dintre cele mai urmărite bloggeriţe din România. Este apreciată şi admirată de foarte multă lume. Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Sânziana Negru, care duminică îşi aniversează ziua de naştere. Frumoasa bloggeriţă, originară din Republica Moldova le-a intrat rapid la suflet oamenilor graţie felului său de a fi, dar şi a faptului că este sinceră şi amuzantă. Frumoasa şatenă a muncit mult până să ajungă unde este acum, iar fanii săi au sprijinit-o mult în acest demers.

Frumoasa moldoveancă sărbătoreşte pe 11 februarie ziua de naştere şi este mai fericită ca oricând. Cu o mulţime de prieteni alături de ea, Sânziana Negru este o femeie veselă şi împlinită. Încă de la primele ore ale dimineţii, cele mai bune prietene i-au transmis tot felul de gânduri bune, printre acestea aflându-se şi Ioana Grama, buna sa prietenă.

"La mulţi ani, femeie frumoasă. Eşti o inspiraţie pentru mine şi o femeie specială. Sunt fericită să te numesc prietena mea. Te iubesc!", este mesajul transmis de Ioana Grama prietenei sale.

Sânziana Negru şi-a aşteptat plină de mulţumire şi fericire ziua de naştere şi, în plus, cea considerată una dintre cele mai frumoase şi sexy bloggeriţă din România, are toate motivele să fie fericită pentru că are o viaţă liniştită, călătoreşte mult şi este înconjurată de oameni care o iubesc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro