FOTO / Ups! Un cântăreț celebru de la noi și-a făcut un selfie, dar ce se vede în spatele lui, în umbră!

+5 click pentru
galerie

Ralflo © Facebook

Ralflo este unul dintre artiștii de top din România, iar de când a devenit atât de cunoscut, fiecare mișcare a lui este atent urmărită. Recent, vedeta s-a pozat... singur inițial, însă nu este singura persoană care apare în fotografie.

Într-o postare recentă a artistului, Ralflo a vrut să își realizeze un selfie. În spatele lui însă, nu poate di trecută cu vederea umbra care apare și ea în fotografie. Nu a explicat cine este, dar cu siguranță este vorba despre o femeie.

Cel mai probabil este iubita lui, Francy, alături de care formează un cuplu de câteva luni și, uitându-ne la fotografiile cu ei, se iubesc de mama focului.

S-a iubit și cu Ispita Deea
Relația dintre Deea și Ralflo a ieșit la iveală abia după ce au fost surprinși împreună la o petrecere. Culmea, nici acolo nu au vrut să se expună prea mult și, discreți, au încercat să scape de privirile curioșilor ieșind, în toiul nopții, la o țigară pentru a se putea bucura unul de prezența celuilalt, loc în care și-au șoptit, tandri din cale afară, cuvinte dulci la ureche. Relația lor nu a ținmut însă prea mult, cei doi despărțindu-se rapid.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro