FOTO / Valentina Pelinel și Cristi Borcea, motiv ADEVĂRAT de bucurie: ”Binecuvântare”

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 De 7 luni de zile, Valentina Pelinel trăiește visul ei. Este mămica băiețelului lui Cristi Borcea, bărbatul pe care îl iubește și lângă care și-ar dori să fie alături.
Micuțul Milan Cristian a împlinit 7 luni, moment de fericire pentru mămica lui. Aceasta i-a făcut un tort, exact așa ca pentru băieței și a postat un mesaj emoționant pe Facebook.
”Milan Cristian. 7 luni. Binecuvântare. Bebeluș poznaș. Familie,” a scris blonda pe Facebook într-una dintre cele mai frumoase zile din viața ei.
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.
La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro