FOTO / Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc pentru botez!?! "Cel mai tânăr client şi cel mai dulce băieţel"

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru prima dată pe 8 iunie 2016. © Sursa foto: arhivă

Milan Cristian, fiul pe care Valentina Pelinel i l-a dăruit lui Cristi Borcea, e nebotezat deşi are 10 luni de când a venit pe lume. Superbul băieţel nu a fost creştinat, pentru că celebrul model şi-a dorit ca tatăl său, Cristi Borcea, să fie prezent la ceremonie. Ei bine, se pare că cei doi părinţi s-ar pregăti de botez, iar una dintre dovezi e reprezentată de o poză.

Ieri, Valentina Pelinel şi fiul său au mers la atelierul de croitorie al creatoarei de modă Adian Buzatu. Cei trei s-au pozat împreună, iar designerul a scris un mesaj care i-a făcut pe toţi să se gândească la faptul că Adina Buzatu e cea care-l va îmbrăca în haine de sărbătoare pe Milan Cristian.

"Our youngest customer.
Isn't he gorgeous? ❤️😘
#babyboy #sweet #lovehim #dear #trendy#cool #chic #famous #mother #topmodel@valentinapelinel #beautiful #successful#fashion #model #amazing #kid"
, a scris Adina Buzatu pe pagina sa de Instagram.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro