FOTO / Vântul, bată-l vina! Paris Hilton, cu "păsărica" şi posteriorul la vedere! Imagini fierbinţi rău

+5 click pentru
galerie

Sursa foto: Hepta

Aflată într-o vacanţă de vis în Mexic, moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze jenante. Fotografii internaţionali au pozat-o pe Paris Hilton în timp ce se plimba pe o plajă, chiar în momentul în care vântul i-a ridicat rochia şi i s-a văzut "comoara" dintre picioare. Toate astea pentru că bikinii săi s-au deplasat foarte mult.

În vârstă de 35 de ani, Paris Hilton şi un bărbat misterios au fost văzuţi pe o plajă din Cancun, unde au savurat prânzul în urmă cu trei zile. Ei au fost fotografiaţi în timp ce se plimbau şi pe plajă, unde vântul sufla cu putere. La un moment dat, o rafală i-a ridicat rochia lui Paris Hilton suficient de mult, încât să i se vadă ce lenjerie purta pe sub aceasta, culoarea, dar şi felul în care era aşezată în zona intimă.

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 198, în New York, statul american New York. Ea e o celebritate din Statele Unite ale Americii și o moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Părinţii lui Paris, Richard Hilton şi Kathy Hilton, mai au alţi trei copii: Nicky Hilton, Conrad Hughes Hilton, Barron Hilton II.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro