FOTO & VIDEO / A fost găsit cu spume la gură, după ce şi-a făcut de cap cu prostituate şi a luat substanţe interzise. Primele imagini cu Lamar Odom inconştient, în camera de hotel

Au apărut primele fotografii de la seara de coşmar prin care Lamar Odom a trecut. După ce s-a distrat alături de două prostituate, acesta şi-a administrat un cocktail de substanţe interzise, în urma cărora a fost găsit inconştient şi cu spume la gură într-o cameră de hotel.
Lamar a fost surprins în fotografii stând în stare de inconştienţă în patul hotelului. Pe noptieră se pot observa recipiente şi toate lucrurile de care a avut nevoie pentru a-şi administra substanţele care i-au luat viaţa şi jucăriile sexuale pe care le-a folosit înainte de incident. Fotografiile au fost făcute cu 18 ore înainte ca Lamar să fie găsit inconştient, având spume la gură.

Lamar Odom e un basketbalist american care a jucat în Los Angeles Lakers şi National Basketball Association. El a fost căsătorit cu Khloe Kardashian. Aceasta a pus capăt mariajului cu basketbalistul, din cauza infidelităţii şi a dependenţei de droguri a acestuia. Cei doi au fost soţ şi soţie timp de 4 ani.

În urmă cu câteva zile, Lamar s-a întors în Los Angeles pentru a fi tratat.

Sursă foto: captură youtube

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Atenţie, cuvinte cu încărcătură emoţională puternică! Fostul soţ al unei vedete internaţionale, la un pas de moarte! Ce conţine înregistrarea apelului de urgenţă făcută de staff-ul lui!

Tragedie după tragedie în familia Kardashian! Khloe şi Lamar sunt în lacrimi

Doliu în familia lui Kim Kardashian! Vestea a picat ca un fulger


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro