FOTO & VIDEO / Cornel Galeş a recunoscut totul! Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viaţă ale Ilenei Ciuculete:"Nu avea șanse să fie salvată. A fost conștientă până când a murit"

+3 click pentru
galerie

Ileana Ciuculete înmormântare © Arhivă

Cornel Galeş a fost prezent la Antena 3 unde a povestit, printre altele, despre boala Ilenei Ciuculete. Fostul soţ al artistei a declarat că vedeta de muzică populară a fost conştientă pe tot parcursul suferinţei îndurate.

Fostul soţ al Ilenei Ciuculete,Cornel Galeş, a spus în această seară cum a decurs toată drama în urma căreia şi-a pierdut soţia

''Trebuie să dăm timpul cu mult înapoi. Am fost la un Revelion în 96, la Buzău. Ileana mi-a interzis atunci să nu spun nimănui că trebuie să se opereze la sân. Ileana a mai avut o problemă. În tinerețe, a avut un accident de mașină, unde a rămas cu probleme mari la coloana vertebrală. Atunci lumea a spus că a murit, iar pentru ea a fost o traumă foarte mare. Îmi povestea la un moment dat că îi venea să se arunce pe geam. Avea problema aceasta. Din cauza acestui accident au survenit niște probleme. Ea, în ultimii opt ani, a avut nevoie de asistență permanentă. Virusul pe care l-a avut ea a fost un virus C degenerat, care se disimulează. Ea nu avea șanse să fie salvată. A fost conștientă până când a murit''. a evidenţiat Cornel Galeș.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro