FOTO / Viitoarea mămică Mădălina Ghenea, cu burta la vedere şi udă toată! "Din miracol se naşte miracol"

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

Mădălina Ghenea mai are foarte puţin până îşi va duce la piept primul copil, fetiţa sa cu Matei Stratan. Aceasta este în culmea fericirii şi nu ratează niciun moment de a se fotografia cu burtica de gravidă.  

În trimestrul al treilea de sarcină, Mădălina Ghenea are burtica din ce în ce mai mare şi se poate vedea că se apropie de marele eviment, acela în care îşi va cunoaşte copilul. Chiar dacă s-a ferit luni bune de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit că este însărcinată, acum nu se mai fereşte deloc.

Frumoasa vedetă a încărcat pe una dintre reţelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie deschisă la culoare, pe o plajă şi udă toată de apa mării. În descrierea fotografiei, aceasta îi face o declaraţie copilului său, dar şi lui Matei Stratan.  

"Copilului meu… Că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Aparițiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune. Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar co¬pii adoptați. Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră." declară Mădălina Ghenea la sfârşitul interviului din revista The Art Of LIving. 

Mădălina Ghenea a dezvăluit şi cu a cerut-o în căsătorie Matei Stratan.
”Am înţeles că el este alesul imediat. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: «Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi.» Acum sunt fericită. Râd mereu", a povestit vedeta.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. De-a lungul timpului, Ghenea a avut relaţii cu staruri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Marco Borriello, Michael Fassbender. Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi. La începutul lunii martie s-a aflat că vedeta e însărcinată şi va aduce curând pe lume o fetiţă.

C:P:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro