FOTO / Viorel Lis, alături de soţia lui în cele mai grele momente: "A venit în vizită la spital la baba lui!"

+2 click pentru
galerie

sursa: arhiva

 De când Oana Lis este în spital, soţul său este cel care are grijă de ea. Acesta i-a făcut o vizită blondei, care a fost foarte fericită pentru gestul primit.
Fostul edil al Capitalei i-a făcut o vizită la spital persoanei cele mai importante din viaţa sa - soţia lui. Aceasta este bolnavă, iar el o răsfaţă cum ştie mai bine.
"A venit Viorel în vizită la spital la baba lui!" a scris vedeta în fotografia din rezerva spitalului.
Oana Lis este internată de aproape o săptămână din cauza unor probleme de sănătate. Viorel a fost cel are a avut grijă ca soţia lui să fie bine şi să ajungă pe mâna medicilor.
„Am adus-o pe Oana la spital. De aseară, ea nu se simţea prea bine, îşi pierduse auzul, cred că de la prea mult zgomot. Medicii au internat-o şi au pus-o pe perfuzii. Este puţin cam speriată de acest lucru. Sper ca analizele sa iasă bine”, a declarat, în urmă cu 5 zile, Viorel Lis în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc.Oana (36 de ani) şi Viorel Lis (72 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro