FOTO / Viorica de la Clejani, apariţie şoc! A slăbit, şi-a luat o rochie mulată şi a atras toate privirile

+3 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani a avut o apariţie de zile mari în cadrul evenimentului "Stars Awards". După ce ascăpat de câteva kilograme, cântăreaţa a îmbrăcat o rochie neagră, mulată şi a atras privirile tuturor.

De remarcat este şi faptul că rochia este puţin transparentă, lăsând la vedere formele ei voluptoase. Cu zâmbetul pe buze, mândră de noua siluetă, Viorica de la Clejani a zâmbit la poze şi s-a bucurat de prezenţa celor din jur.

Cu o coafură simplă, un machiaj care i-a scos în evidenţă trăsăturile feţei, fără prea multe bijuterii, Viorica de la Clejani a strălucit în cadrul evenimentului "Stars Awards" – cea mai importantă gală a anului 2016. Evenimentul a avut loc la Le Chateau, castelul din inima Capitalei.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro