FOTO / Vlad Miriţă şi-a botezat primul copil: "Mai vrem două surioare şi un frăţior"

+4 click pentru
galerie

Vlad Miriţă © Facebook

Vlad Miriţă şi partenera sa, Maria Natură, şi-au creştinat băieţelul, iar numele a fost ales de duhovnicul familiei. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux, acolo unde toate detaliile au fost atent puse la punct. 

Artistul Vlad Miriţă afirma recent că se simte extrem de fericit că partenera sa urmează să-l aducă pe lume pe Justin, băieţelul său cu Maria Natură, fost model. Petrecerea de botez a avut loc în Târgovişte, într-un restaurnat de lux. Preparatele exotice şi cele tradiţionale au fost îmbinate cu succes. De asemenea, bucatele alese au fost realizate cu maximă atenţie. 

Citeşte şi: Un artist, la un pas să rămână fără soţie din cauza soacrei: "Nu, că nu v-aţi căsătorit religios"

"Mai vrem două surioare şi încă un frăţior, chiar în viitorul apropiat. Nu mă aşteptam să am un băiat. Ne bucurăm de o viaţă cu mai multă împlinire", a spus Vlad Miriţă în cadrul unei emisiuni TV. 

"Simţim cum ia proporţii, micuţul ne surprinde pe zi ce trece. Îl cântărim şi ne uimeşte. Vreau să spun că în două luni şi jumătate a ajuns la şase kilograme şi ceva. Avem un copil foarte bun, parcă are o înţelepciune de om matur", a spus mândra mămică. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro