Fotografie emoționantă cu Alex Velea și fiul cel mic, Akim! Antonia a surprins momentul

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: facebook

Antonia a surprins aseară un moment emoționant cu Alex Velea și cel de-al doilea lor fiu, Akim. Imediat a făcut o fotografie pentru a le-o arăta și prietenilor.

Alex Velea și-a luat fiul cel mic în brațe și l-a pupat pe cap, așa cum ar face orice părinte. Antonia a rămas fără cuvinte, aceasta trecând multe inimioare în descrierea fotografiei.

"Să-ți trăiască băieții sănătoși și frumoși alături de voi ca să-i puteți crește frumos! Cea mai tare poză! Cine mai e ca Velea, cu doi băieți așa frumoși?", au scris rapid cei care au văzut fotografia.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro