Fratele Alinei Eremia, "Ilegal" de frumos! Cum face valuri printre fete

Sâmbătă, 10 octombrie, de la 13:00, Alina Eremia și fratele ei, Mircea, sunt invitații Florentinei Fântânaru, Alina Eremia i-a făcut cadou fratelui ei petrecerea de majorat.


Alina Eremia și fratele ei, Mircea, sunt invitații Florentinei Fântânaru sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars. Mircea este, ca și sora lui, foarte pasionat de muzică, iar clipul său de debut, „Ilegal”, l-a adus în atenția numeroaselor domnișoare care îi trimit mesaje prin care își exprimă admirația față de el. Sâmbătă el va mărturisi că cel mai des i se spune că este „Ilegal de frumos”. Dacă acum Alina simte că fratele ei este un bărbat în toată firea, pe care se poate baza și pe care îl sfătuiește să aibă grijă să nu frângă inimi, în copilărie îl trata… ca pe o fetiță. Pentru că și-a dorit foarte mult o surioară, până când Mircea a împlinit patru ani, Alina obișnuia să îl îmbrace în rochițe.


Cei doi frați au o relație extraordinară și, în timp ce Mircea se bucură ori de câte ori Alina apelează la el să o ajute, ea are grijă să îl recompenseze cu cadouri sau bani de buzunar. De ziua lui, atunci când a împlinit 18 ani, Alina i-a făcut cadou nu doar o garderobă nou nouță, ci și petrecerea de majorat, care a avut loc într-un club.


De la cine moștenesc ei talentul, de ce crede Alina că nu este încă implicată într-o relație și cât de multe emoții mai are, după atâția ani de muzică, înainte de a urca pe scenă, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Alina Eremia, despre necazurile celebrităţii: "Am trecut prin situaţii neplăcute!"

Are iubit Alina Eremia? Fratele ei a spus tot

Au făcut anunţul, ÎN DIRECT! Fratele Alinei Eremia se iubeşte cu o asistentă TV?! "Avem o relaţie!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro