Fratele lui Fane Spoitoru, eliberat în mare secret! Imagini SENZAȚIONALE de la petrecerea de pomină ținută în cinstea evenimentului

+7 click pentru
galerie

Prima veste bună pentru familia lui Fane Spoitoru de la decesul surprinzător al acestuia de acum aproape doi ani. Mai exact, fratele celebrului și controversatului om de afaceri a fost eliberat, motiv pentru ca Ion Migdal sau Migdale, așa cum este el cunoscut, să facă o petrecere pe cinste.

Iar într-una dintre serile trecute, Migdale a decis că este cazul să sărbătorească i mportantul eveniment, cel al eliberării sale din penitenciarul jilava, acolo unde fusese reținut într-un dosar cât se poate de complicat. Așa că, alături de zeci de amici de-ai săi, el a invitat la petrecerea care a avut loc într-un restaurant din București, artiști de renume precum Adi Minune, Dan Bursuc sau Sorinel Puștiu.
Iar aceștia au făcut totul pentru a-l bucura pe proaspătul eliberat din penitenciar. Astfel, pe lângă melodiile pe care le-au cântat, de-a lungul întregii seri, ei s-au întrecut și în tot felul de dedicații, Adi Minune a fost ”campion” în ceea ce privește banii pe care i-a dat (lui Sorinel Puștiu, n. red.), ”ținta” dedicațiilor fiind fiica controversatului om de afaceri, tânăra fiind mai mult decât fericită că acesta este în libertate.

Fane Spoitoru a murit acum doi ani
Născut pe data de 5 iunie 1958, provenind dintr-o familie de muncitori simpli, Ion Titisor pe numele sau real, povestea că în copilarie a practicat boxul la mai multe cluburi din București. Fane Spoitoru a încetat din viață în luna aprilie a acestui an, într-un spital din Israel, în urma unei comoții cerebrale. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa. După ce s-a tratat, problemele păreau să fi dispărut, dar, acum doi ani, Fane Spoitoru a murit într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro