Fuego, faţă-n faţă cu Chef Cătălin Scărlătescu! Ce preparat şi-a propus artistul să gătească, pentru a-l da pe spate pe juratul "Hell's Kitchen"
Publicat pe 26.10.2014 la 13:38 Actualizat pe 26.10.2014 la 14:16
Fuego este unul din artiştii scenei muzicale româneşti care rămâne fidel tradiţiilor româneşti, moştenite de la generaţii mai vechi, chiar şi atunci când vine vorba de preparatele culinare.
Fuego este unul din artiştii scenei muzicale româneşti care rămâne fidel tradiţiilor româneşti, moştenite de la generaţii mai vechi, chiar şi atunci când vine vorba de preparatele culinare.
Fuego, pe numele lui real, Paul Surugiu este extrem de apropiat de familie, tradiţii şi obiceiuri care îi aduc aminte de copilărie. Invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe", a Florentinei Fântânaru, de la Antena Stars, Fuego a vorbit despre unul din talentele sale necunoscute, cel culinar şi despre posibilitatea ca el să se afişeze în faţa juratului Cătălin Scărlătescu, de la "Hell's Kitchen".
"Probabil că i-aş găti cartofi prăjiţi cu pui la cuptor, dar să fie puiul nostru ardelenesc, făcut într-o pungă de carton şi foarte bine condimentată. De la tata am învăţat să condimentez. Sunt convins că Chef Scărlătescu o să îmi spună că am venit cu cartofi prăjiţi şi o să mă fac de râs, dar eu nu mă pricep să gătesc somon sau mai ştiu eu ce. Dacă mă pune să fac sarmale ardeleneşti, fac. Dacă mă pune să fac friptură în bere, îi fac. Dar nu pot spune că sunt expert în bucătărie.
Dacă vrea, îi fac o supă de şălate, aşa cum spunem noi în Ardeal, cu mujdei de usturoi şi cu nişte ouă. Mori dacă mănânci supa noastră de salată! Mama mereu mă întreabă ce vreau să mănânc atunci când vin acasă şi îi spun că tot ce vreau este o supă de salată şi o tocăniţă de pui", a povestit, cu emoţie, Fuego.
A.M.
Foto: captura Antena Stars
Citeste si:
Cea mai tare declaraţie a lui Fuego! Nici nouă nu ne-a venit să credem când am auzit-o!