Fulgy şi-a dus fosta logodnică la detectorul de minciuni! Detaliile intime pe care a vrut să le afle despre focoasa brunetă

+7 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Povestea de iubire dintre fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani şi focoasa brunetă căreia i-a dăruit inelul de logodnă e mai ceva decât un scenariu de film. Fosta iubită a lui Fulgy a făcut două avorturi, potrivit unor surse şi a fost dusă la detectorul de minciuni chiar de cel care ar fi trebuit să-i devină soţ.

Băiatul Clejanilor a recurs la acest gest ca să afle anumite detalii intime din viaţa celei pe care urma să o ducă în faţa altarului. Adevărurile descoperite au fost mult prea dureroase, aşa că el a decis să pună punct relaţiei.

Fosta logodnică i-a mărturisit lui Fulgy că a avortat doi copii care erau ai lui. Mai mult, focoasa brunetă i-ar fi spus că mai făcuse un avort înainte de a fi cu el.

Fulgy a anulat logodna cu sexy-bruneta care i-a cucerit inima, după ce aceasta i-ar fi confirmat că l-a înşelat cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Mediaş Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Cămătaru, cu Franco Kalu şi interlopii Pascu, conform sursei citată mai sus.

Un alt amănunt intim care l-a deranjat pe fiul Clejanilor este acela că fosta logodnică a făcut sex în trei. Ea s-ar fi iubit cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune şi o altă tânără.

Franco ar fi avut parte şi de o partidă de sex în trei cu Ina şi cu Adriana.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro