Gabriel Cotabiţă a stabilit data nunţii: "Atunci îşi doreşte ea"

Gabriel Cotabiţă a impresionat o ţară întreagă cu povestea lui. După ce medicii i-au dat şanse minime de supravieţure după ce a suferit un stop cardio-respirator, cântăreţul şi-a revenit spectaculos şi se simte mai bine ca oricând.

Iar anul 2016 o să fie unul extrem de important pentru artist, căci el şi iubita lui, Alina, au decis să-şi unească destinele. Prezent în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Pro Tv, Gabriel Cotabiţă a spus cum decurg pregătirile de nuntă, dar şi când o să aibă loc fericitul eveniment. "Da, ne-am logodit. Mi se pare normal. Anul acesta o să fie nunta, în vară. Atunci îşi doreşte ea", a spus cântăreţul.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Gabriel Cotabiţă, ambiţie de fier! Cum arată artistul la câteva luni de când a revenit la viaţă

Gabriel Cotabiţă a sfidat moartea de mai multe ori! A fost la un pas de tragedie, chiar la naştere: "Niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro