Gabriel Cotabiţă iese din spital sănătos, dar sărac? "Trebuie să plătească 2000 de euro pe lună"

Gabriel Cotabiţă a fost transferat, vineri, la Spitalul Floreasca, la Secţia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac.

Octavian Ursulescu, prietenul artistului de o viaţă, a declarat, vineri, la Antena Stars, că Gabriel Cotabiţă trebuie să plătească 2000 de euro pe lună pentru tratamentul din spital. Mai mult, acesta a spus că este foarte greu ca Gabi Cotabiţă să plătească fiindcă veniturile lui din muzică sunt limitate.

"Sunt un bun prieten şi sunt trist să aflu că el trebuie să plătească sume aberante care la vârsta lui nu are de unde să le mai câştige. Noi avem un sistem de sănătate pe care nu îl înţeleg. Totuşi 2000 de euro pe lună reprezintă o sumă foarte mare. Înainte de 89 şi-ar fi permis, dar acum este altă problemă. El are trei fete care îl pot ajuta. El nu a semnat creaţii, aşa că nu are drepturi de autor. El ca artist nu are drepturi, pentru că nu mai este difuzată muzica lui ca înainte. Sper din toată inima ca această sumă să poate să fie achitată", a spus Octavian Ursulescu la Antena Stars.

Vezi video aici.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. El era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde aproximativ trei săptămâni a fost ventilat mecanic.

L.F.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro