Gabriel Cotabiţă se însoară! "Am cerut-o pe Alina după ce am ieşit din comă"

Sursă foto: Facebook

Gabriel Cotabiţă e hotărât să se însoare! Acesta a mărturisit, recent, într-un interviu, că a cerut-o de soţie pe iubita sa chiar după ce a ieşit din comă.

Pentru Gabriel Cotabiţă, anul 2015 a fost cel mai scurt an. După ce a trecut pe lângă moarte şi a stat în comă din cauza unui atac cardio-respirator, acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alina, imediat după ce a ieşit din comă.

VIDEO / Gabriel Cotabiţă, gata să verse lacrimi pe canapeaua platoului "Răi da' buni". Cum s-a abţinut să nu plângă

Conform unui interviu acordat revistei "Taifasuri", Gabriel Cotabiţă povesteşte cum şi-a cerut iubita în căsătorie, după ce a ieşit din comă.

"A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine... Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!", a explicat solistul.

Mihai Morar l-a "descusut" pe Gabriel Cotabiţă: "2015 a fost cel mai scurt an din viaţa mea"

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / De când s-a făcut bine, Gabriel Cotabiţă nu poate să stea departe de scenă! Artistul a făcut senzaţie la "Te cunosc de undeva "

Este STARUL MASCULIN AL ANULUI la Premiile Showbiz-ului românesc, dar eroul anului! Gabriel Cotabiţă, moment emoţionant

Gabriel Cotabiţă, cel mai aşteptat om de la "Premiile showbiz-ului românesc", decernate de Antena Stars: "Sunt cel care a învins moartea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro