Gabriel Cotabiţă şi soţia sa se mută în casă nouă: "O parte din bani îi am de la mama"

+3 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă şi soţia sa, Alina, se mută la casa nouă! Locuinţa este cumpărată dn bani comuni, iar decizia de a avea o proprietate cumună au luat-o la câteva luni de la căsătorie.

La 61 de ani, Gabriel Cotabiţă se mută la casa lui. A dat deja avans pentru noua locuinţă în care o să locuiască împreună cu soţia sa, Alina, şi mărturiseşte că o parte din bani i-a primit de la mama lui. Cu cealaltă parte contribuie şi tânăra lui soţie, pentru a nu exista bârfe în ceea ce priveşte relaţia lor. 

"Am dat acontul, ne cumpărăm un apartament împreună. Am pus bani împreună ca să fie treaba legală şi elegantă. Bineînţeles că totul este la comun, dar reuşim asta datorită mamei care s-a chinuit şi a reuşit să recupereze nişte bani. Banii ăsta ne-au şi ajutat. Mama se bucură pentru că toţi ai ei vor fi bucuroşi că reuşesc să îmi iau şi eu o casă. I-am spus că eu mă mut, dar nu are voie să plece acolo sus, trebuie să se bucure", a povestit Gabriel Cotabiţă, astăzi, într-o emisiune TV.

Gabriel Cotabiţă şi Alina s-au căsătorit în septembrie 2016, după ce artistul a fost la un pas de moarte, iar tânăra lui iubită i-a fost alături. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro