Gabriela Cristea a înțeles ce înseamnă să fie părinte! Ce decizie a luat vedeta cu privire la tatăl ei

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea pare să se fi schimbat enorm după ce a devenit mamă. Mai mult chiar, ea a renunțat, pare-se, la ura pe care i-o purta tatălui ei, după un război dus de-a lungul anilor, fiind dispusă să facă un gest care spun e totul despre schimbarea ei.

Mai exact, spun surse apropiate de vedeta TV, de ceva vreme, Gabriela Cristea și-a schimbat, complet, atitudinea când vine vorba de bunicul matern al fetiței sale. mai exact, dacă, înainte, nici nu mai voia să audă de posibilitatea ca bătrânul să își vadă nepoțica, acum, pare-se, ea a cedat și pare să fie dispusă să îi întindă acestuia o mână...
”Când a venit vorba de tatăl ei, Gabriela, spre deosebire de alte momente, nu a mai fost atât de dură. A spus că, dacă vine, îl va lăsa să o vadă pe Victoria. Este mult, mult mai blândă acum, de când a devenit mamă, chiar și atunci când vine vorba de tatăl ei. Nu l-a iertat pentru ce i-a făcut, dar este dispusă să îi facă hatârul...”, ne-a spus o apropiată de-ale Gabrielei. E adevărat, ne-a mai spus sursa citată, Gabriela nu este însă dispusă să își lase fiica prea mult timp în preajma bunicului, câteva minute, judecând ea, fiind suficiente...
De altfel, pare-se, cel care a avut un rol important în schimbarea Gabrielei este soțul acesteia, cântărețul Tavi Clonda, cel care, de-a lungul timpului, a tot încercat să o ”îmblânzească” pe vedeta tv când venea vorba de familia ei.
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro