Gabriela Cristea are probleme cu alcoolul? Dezvăluiri incredibile făcute de Marcel Toader

Telenovela din showbiz care îi are protagoniști pe Gabriela Cristea și Marcel Toader continuă cu un nou episod, unul în care fosta prezentatoare tv ar avea probleme cu alcoolul. 

Omul de afaceri Marcel Toader a dezvăluit, miercuri, în emisiunea "Acces direct ", că fosta lui parteneră de viață i-a trimis mai multe sms-uri în care l-a jignit. Mai mult, bărbatul spune că, în opinia lui, vedeta este sub influența alcoolului atunci când i-a trimis mesajele.

"Îi amintesc cele trei dati in care a baut trei sferturi de sticla de martini, un litru de visinata intr-o alta data si inca o jumatate de sticla de martini. Singura acasa. Eu eram in alta camera, ea venea, isi lua si bea. Ea spune multe lucruri directe la bautura. Nu te astepti. M-a socat. Îi spuneam sa nu mai bea fiindca i se facea rau si statea la toaleta tot restul noptii. S-a intamplat de trei ori. In situatiile astea e foarte agresiva", a spus Marcel Toader, miercuri, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

De cealaltă parte, Gabi Cristea a negat acuzațiile aduse de fostul partener. "Eu nu consum alcool decât ocazional. Beau cel mult 2 pahare de vin, dar cel mult. Consum în cantităţi mai mult decât limitate", a spus vedeta la Kanal D.

A făcut publice mesajele primite de la Gabi Cristea

În cadrul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Marcel Toader a făcut publice sms-urile pe care Gabi Cristea i le-a trimis noaptea trecută.

"Deja nu mă mai întreb câte invenții sau minciuni o să mai spui la televizor de dragul unui pumn de bani sau așa cum le spui tuturor că "e vorba doar de un show". În locul tu nu m-aș mai lăuda în stânga și în dreapta că, citez: "am să vă arăt că scot bani de pe spatele ei și după ce am să o las". E timpul să pui osul la treabă și să munceșt. Știu că e greu și că nu ești obișnuit , dar e timpul să nu mai fii un parazit", i-a scris vedeta într-unul dintre sms-uri.

"Sunt Gabriela Toader încă, iar reacțiile mele sunt după ce am făcut greșeala să mă uit la emisiune de astăzi cu tine, singură. În urmă cu 7 luni a fost perioada în care ai făcut infarct, poate îmi explici și mie, la un moment dat, când am vorbit noi despre divorț și îmi aduci aminte cum mă sunai tu atunci când mă duceam să mă plimb prin oraș când nu mai suportam inepțiile tale, sau cum mă consolai tu pe mine vreodată, în condițiile în care tu nu ai crezut niciodată în lacrimile mele (sunt cuvintele tale).Singura dată când s-a întâmplat asta, a fost în urmă cu 3 ani, când a fost poveste cu Ioana Bordianu.

Aaa, și poate ar trebui să spui tuturor că singura dată când ți-am cerut socoteală pentru bani și când ți-am cerut toți banii din buzunar a fost atunci când ți-am spus că nu pot să accept să ieși cu toate panaramele în oraș pe banii mei", este cel de-al doilea sms primit de Marcel Toader de la Gabi Cristea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro