Gabriela Cristea, "cadou" inedit pentru Marcel Toader, în plin scandal de divorţ!

+3 click pentru
galerie

În timp ce Marcel Toader se pregăteşte să divorţeze şi de Maria Constantin, Gabriela Cristea i-a dat întâlnire fostului soţ, la tribunal.

De parcă problemele conjugale nu ar fi fost de ajuns, Marcel Toader trebuie să dea explicaţii, la finele acestei luni, într-un dosar deschis de fosta nevastă, Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV îl acuză pe Marcel Toader de management defectuos, care a dus la înglodarea în datorii a firmei pe care o deţineau, precum şi de jonglerii financiare.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, după divorţul din iunie 2013, Gabriela Cristea şi-a descoperit conturile "uşurate" de 1.522.188 de lei, adică aproximativ 400 de mii de euro. Fostul soţ al vedetei ar fi fost cel care, pe baza unei împuterniciri, pe o perioadă de mai mulţi ani, ar fi retras diverse sume din contul ei, pe care ulterior le-ar fi virat în în contul său sau în contul firmei sale. Ca urmare, pentru recuperarea banilor, Cristea l-a chemat pe fostul ei soţ în faţa judecătorilor.

Sumele ar fi ajuns în firma Blue Ciel - firmă care este citată în dosarul redeschis recent -, care îl are acţionar principal pe Marcel Toader. Societatea a devenit cunoscută în 2011, când autorităţile anunţau cu surle şi trâmbiţe începerea lucrărilor pentru cel mai mare parc acvatic din România. Situat în zona Tineretului, parcul - care nu a fost niciodată construit - urma să aibă o suprafaţă de 53.000 de metri pătraţi, o capacitate de 10.000 de persoane, bazine de înot acoperite şi descoperite (care iarna se transformau în patinoare), centre de sănătate şi fitness, restaurante, cluburi VIP şi pentru vârsta a doua şi o seră cu plante tropicale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro