VIDEO / Gabriela Cristea, de neînduplecat! Tatăl ei a ajuns să îşi vândă casa pentru a-şi salva piciorul de la amputare

Tatăl Gabrielei Cristea trece prin momente teribile. După patru operaţii pe inimă, bărbatul mai trebuie să treacă un hop. Are probleme serioase de sănătate şi riscă să îşi piardă în orice moment piciorul.

Eugen Cristea a ajuns în pragul disperării şi spune că este în stare să îşi vândă inclusiv casa pentru a-şi putea salva piciorul. În urmă cu ceva timp şi-a îngropat soţia, iar copiii i-au întors spatele, căci pe prezentatoarea Tv nu o înduplecă nimic."Pe Gabriela nu o interesează starea mea. Săptămâna aceasta a fost la o emisiune de televiziune, iar moderatoarea a întrebat-o dacă în cazul în care o să aibă un băieţel o să îl numească după mine, iar ea a răspuns răutăcios. Dacă despre mine nu poate să vorbească frumos, măcar despre mama ei, căci are toate meritele. Mi-am pus casa la vânzare pentru a mă putea opera. Altă posibilitate nu există", a declarat Eugen Cristea pentru emisiunea "Rai da buni", de la Antena Stars.

Nu a mai vorbit cu fiica lui de 22 de ani

Au trecut mai bine de cinci ani de când mama Gabrielei Cristea s-a stins, iar tatăl vedetei nu îşi poate reveni din şocul pe care l-a trăit. Astăzi, după mai bine de două decenii de când fiica lui i-a declarat război, Eugen Cristea nu-şi doreşte decât linişte. "Nu mai vreau scandal pe la televizor. M-am săturat de minciuni. Îmi doresc linişte şi sănătate. Am greşit şi eu, însă cu toţii plătim pentru faptele noastre. Asta e crucea pe care eu trebuie să o duc acum", a adăugat Eugen Cristea, cu lacrimi în ochi.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

O vezi toată ziua la televizor, dar nu ştii prin ce dramă trece tatăl ei! Părintele unei vedete TV, la un pas să-i fie amputat piciorul!

VIDEO / Vă mai aduceţi aminte de "Feriţi-vă de măgăruş"? Eugen Cristea, spectacol inedit, în platou la "Next Star"!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro