Gabriela Cristea, din nou în război cu Marcel Toader! Foştii soţi nu se pot înţelege nici acum

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, din nou în război cu Marcel Toader © arhivă

Războiul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader nu a luat sfârşit, chiar dacă au trecut patru ani de la divorţ. Se pare că cei doi se vor întâlni lna viitoare în instanţă.

Prezentatoarea TV vrea partea ei de avere dintr-o afacere în care cei doi erau, în trecut, implicaţi. Gabriela l-a dat în judecată pe fostul ei soţ şi le cere judecătorilor recuperarea unor sume de bani. 

Vedeta este supărată pentru că a fost lăsată pe lângă afacere, după ce ar fi investit partea sa. Cei doi foşti soţi se vor întâlni la sfârşitul lunii viitoare în instanţă.

Aflată într-un adevărat război cu fostul soţ, Gabriela Cristea-Clonda a reuşit la începutul anului să îi dea o lovitură decisivă lui Marcel Toader.
Vedeta TV a câştigat procesul în care solicita ca instanţa să repună pe rol dosarul în care solicita de la Marcel Toader şi firma pe care acesta administrat-o aproximativ 400.000 de euro.

Anul trecut, magistraţii anulaseră cererea de chemare în judecată depusă de Gabriela Cristea, însă instanţa superioară a anulat sentinţa şi a dispus: "Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării. Retrimite cauza completului iniţial învestit".

Gabriela Cristea va deveni mămică

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea vor deveni părinţi, pentru prima dată, în vara acestui an, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unei fetiţe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro