Gabriela Cristea, lecţie de viaţă pentru un concurent de la "Te iubesc de nu te vezi": "Eu nu am ce ai tu şi sunt mai bogată decât tine"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captură video

Gabriela Cristea i-a dat o lecţie neaşteptată lui Nicu, concurent la "Te iubesc de nu te vezi". În direct, prezentatoarea TV i-a explicat acestuia în ce constă bogăţia şi fericirea pentru un om.

Citeşte şi - Nu ai mai auzit de așa ceva! Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nuntă cum nu s-a mai văzut în showbiz

După ce Nicu s-a lăudat la "Te iubesc de nu te vezi" cu averea pe care o are, Gabriela Cristea i-a închis gura cu o replică pe care a aplaudat-o toată lumea. Vedeta i-a menţionat pe Tavi Clonda, dar şi pe fiica lor, Victoria.

"Eu nu am ce ai tu şi sunt mai bogată decât tine. Bogăţia mea nu constă în casa pe care o am, maşini. Bogăţia mea este familia mea. Stă în soţul pe care îl am şi cu care împart în absolut orice şi fiica mea care dimineaţa când se trezeşte ridică privirea şi dintr-o privire ne îmbrăţişează", a spus Gabriela Cristea în direct la "Te iubesc de nu te vezi". 

Citeşte şi - Spiritele s-au încins în emisiunea Gabrielei Cristea! Ceartă şi acuzaţii extrem de grave: "Este un pervers!"

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro