Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au tăvălit în zăpadă! Imaginile au ajuns pe internet, iar fanii au înroşit butonul de "Like"

foto: facebook

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au dat în mintea copiilor! Cei doi îndrăgostiţi au profitat de prima zăpadă serioasă din acest an şi s-au distrat de minune.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au profitat la maximum de prima zăpadă serioasă din acest an. Cei doi soţi au ieşit în curte, s-au bulgărit, s-au jucat cu căţelul şi au construit un om de zăpadă. Toate momentele care le-au adus fericirea pe chip au fost surprinse cu aparatul de fotografiat şi împărtăşite cu prietenii virtuali.

"Zăpadăăăăă", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Gabriela Cristea pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu mare tam-tam.

Citeşte şi:

FOTO / Creşte, creşte şi nu se mai opreşte! Nici rochia neagră nu o mai ajută. Cum a apărut Gabriela Cristea în noaptea de Revelion?

Gabriela Cristea, măcinată de dor! Ce îi lipseşte cel mai mult vedetei TV? A dezvăluit secretul pe Facebook

FOTO / Brazi de vedete! Care ţi se pare cel mai reuşit?

FOTO / Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au împodobit bradul şi s-au fotografiat aşa! Au fost destul de cuminţi pentru venirea Moşului?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro