Gabriela Cristea, umilită? Cum şi când a aflat că Bianca Draguşanu rămâne în locul ei pe TV

Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea © Arhivă

Gabriela Cristea a aflat în urmă cu puţin timp, din cauza stării Biancăi Drăguşanu, după intervenţia estetică de care a avut parte. 

Faptul că Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăguşanu i-a supărat pe admiratori. Aceasta a aflat că Bianca Drăguşanu va rămâne în locul ei, imediat după ce blondina şi-a făcut intervenţii estetice în zona feţei. 

Având o intervenţie estetică în zona feţei, Bianca Drăguşanu ar fi avut nevoie de ceva timp pentru a se recupera. Însă, foarte încrezătoare, aceasta a declarat că se simte bine: "Două săptămâni am vorbit aşa, dar o să-mi treacă! M-am operat la gât, dar o să-mi treacă. Sunt foarte bine", a declarat aceasta.

“După știrile care au circulat astăzi în presă și care nu au nici o bază, vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase, dar… nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic mă simt pregătită dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să incline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag”, a scris Gabriela Cristea pe contul de Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro