VIDEO / Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Mitea, a ajuns la bisturiu pentru a avea un posterior mai bombat. Uite ce a ieşit

Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, a trecut prin clipe de coşmar. Tânăra a ajuns pe patul de operaţie.

Pe Gabriela Cristoiu natura nu a dotat-o cu toate atuurile de sex simbol de la naştere. Şi cum fără un posterior bombat nu prea ai ce căuta în showbiz, tânăra a vrut neapărat să facă această operaţie.

Ba mai mult, când a văzut-o pe Beyonce de România cu ce posterior a venit de la turci, bruneta aproape că a leşinat de invidie.Aşa că a decis să-şi facă o intervenţie aproape identică cu cea a fostei iubite a lui Guţă.

Dornică să aibă un fund mai bombat şi-a luat inima în dinţi şi a intrat în operaţie. "Mi-este foarte frică. Mi-am pus implanturi mult mai mari ca ale lui Beyonce de România", spunea Gabriela înainte să intre în operaţie.

Rezultatele sunt vizibile, iar bruneta spune că este tare încântată de rezultatele obţinute. "Sunt încântată de ce a ieşit. Încă am dureri, aştept să treacă", a mai declarat Gabriela Cristoiu pentru emisiunea "Un show păcătos".

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Imaginile pe care nu trebuie să le rateze niciun bărbat! Elena Marin a pipăit-o pe Gabriela Cristoiu în direct: "Recunosc, am uitat să-mi pun lenjerie intimă!"

Şi-a uitat lenjeria intimă acasă şi a venit la TV! Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, apariţie deşucheată în direct

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro