Gafe la Starea Civilă! Oana Roman şi Marius Elisei au comis-o chiar în cea mai importantă zi a lor! Specialistul le-a făcut praf ţinutele

Alin Gălăţescu

Ieri a avut loc cununia civilă a Oanei Roman cu Marius Elisei, eveniment ce se dorea unul de amploare. Chiar dacă invitaţii au încercat să se alinieze la standarde ridicate, surprinzător a fost faptul că tocmai mirii şi rudele apropiate au dat-o în bară. Criticul de modă Alin Gălăţescu le-a analizat ţinutele şi a taxat fără milă acolo unde a fost cazul. Mirele a ieşit cel mai... şifonat. 

Oana Roman

Văd un cuplu exotic în care Oana Roman e de departe lider, cu foarte mult curaj, exotica, in luna a opta să te îmbraci în rochie roz cu accente ciclamen, e chiar o dovada de curaj. Şi-a pus tocuri mici, normal, ca să se protejeze, pentru sarcină. Şi-a asortat părul la accentele de ciclamen. Mi se pare tare curajos!

Marius Elisei

Nu pot să înţeleg şi nu este admisibilă combinatorica Oanei cu viitorul soţ, care oricât ar fi el de sport, nu cred că varianta asta de weekend este cea mai bună, chiar dacă s-au străduit, au asortat eşarfa cu pantalonii. Cămaşa de jeans şi faptul că este atât de contractat, omoară orice stare de ceremonie, iar raportul între cromatica lui gri, albastru şi cu bej este în totală disoluţie de orice natură cu luminozitatea şi bucuria exprimată de ţinuta Oanei. Sunt două lumi totalmente paralele. La starea civilă din punct de vedere plastic este un binom totalmente incongruent."

Catinca Roman

Este din ce în ce mai agreabilă. Catinca într-un bohostyle excelent, multicolor, dar exotic şi foarte bine controlat. Rochia cu imprimeuri etnice, accentele de roşu cu blană colorată şi pălăria au creat un contrast foarte fericit, mai puţin zona unghiilor. Întotdeauna am întrebat-o pe Catinca cu privire la acest aspect, dar se pare că este un joc pe care ea şi l-a acceptat, dar care întotdeauna este la limită. De data asta a sărit limita. Se vede clar că e dorit, e vizat ca atare. Mănuşile cu degetele tăiate e clar că sunt făcute pentru a pune în evidenţă unghiile. Nu aş spune că sunt un fan al tipului acesta, cu toate că ele sunt asortate cu pălăria şi cu geanta. E un pic prea mult, dar Catinca este întotdeauna în trend.

Mioara Roman

Mama lor este o femeie în vârstă, puţin prea asumată vârsta, în sensul că la o asemenea ceremonie, dânsa care ştie foarte bine să poarte rochii, nu înţeleg de ce a optat pentru pantaloni şi o geantă total neutră, ca să fim rezervaţi, şi pantofi la fel, când totuşi era o bucurie pentru orice mamă de tânără mireasă, chiar dacă era doar la starea civilă. Mergea un pic mai multă eleganţă şi mai puţin ideea de pantaloni, mai ales că dânsa e elegantă."

Petre Roman

"Arată impecabil! Cu un palton puţin mai lung, derivat dintr-o redingotă, foarte la patru ace."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro