Galerie FOTO incredibilă! Drumul Brigittei Sfăt de la extaz la agonie şi din nou la extaz! Uite ce făcea vedeta la închisoare!

+7 click pentru
galerie

În imagini, drumul prin viaţă al timişorencei Brigitte Sfăt pare mai spectaculos decât orice altceva. Dacă la începutul anilor 2000 bruneta era unul dintre cele mai aprieciate modele, în 2005 era în spatele gratiilor, iar în 2011 participa, alături de case regale din toată lumea şi de crema showbizului mondial, la nunta prinţului Albert de Monaco!

Născută Szeifert, pe 7 februarie 1977, Brigitte a debutat ca model la 16 ani, a intrat în puşcărie la 26 de ani, a pozat în Playboy la 27 (după care a ajuns din nou în spatele gratiilor), a rămas văduvă, s-a recăsătorit, a divorţat, iar în 2010, când era deja mama a doi copii, l-a cucerit pe fostul mare tenismen Ilie Năstase, care a purtat-o prin toată lumea şi a dus-o chiar şi la nunta prinţului Albert de Monaco! Acum, nu e imposibil ca la nunta ei cu Ilie Năstase să vină, ca invitat, la petrecere, chiar prinţul din Monaco.

FĂCEA CURSURI DE AEROBIC ÎN ÎNCHISOARE
Cu toate acestea, probabil cea mai dificilă perioadă a vieţii ei a fost în momentul în care frumoasa actuală soţie a lui Ilie Năstase a fost închisă, pentru trei ani şi jumătate, în Penitenciarul Timişoara, ea ispăşind o pedeapsă după ce a fost condamnată pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Cât timp a stat după gratii, Brigitte a reuşit să câştige simpatia tuturor, făcându-se remarcată mai ales prin cursurile de aerobic pe care le ţinea în fiecare dimineaţă deţinutelor, chiar în curtea închisorii. Mai mult, cursurile de aerobic făcute în închisoare au ajutat-o pe Brigitte în momentul în care a depus cererea pentru eliberare condiţionată, ea reuşind să obţină eliberarea înainte de termen. La începutul lunii septembrie a anului 2006, de după-amiază, vedeta a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă Timişoara, dar a făcut-o în stil de mare divă. Îmbrăcată după ultimele tendinţe, fardată şi dichisită mai ceva ca un star de cinema, Sfăt şi-a luat la revedere de la “colegele de suferinţă”  şi a ieşit pe poarta închisorii, a cumărat câteva jucării şi a mers acasă la fiul ei. 
Fotografii: Radu C. Munteanu
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro