Galina a făcut senzaţie la Fashion Week!

Din Capitală zboară la Monte Carlo! Galyna a făcut senzaţie aseară la Bucureşti Fashion Week  

Designerul  Galyna i-a uimit pe toţi la închiderea festivalului de modă  Bucuresti Fashion Week. După o pauză  de câţiva ani în care a lipsit de la celebrul eveniment, Galyna şi-a prezentat colectia "Elogiu adus anilor 50" pe care o va prezenta  şi la Monte Carlo.
Intitulată  simplu ‘’Bloom’’, colecţia actualizează direcţiile stilistice ale anilor  ’50. Aşa cum ne-a obişnuit şi până acum,  linia vestimentară  a colecţiei a fost o îmbinare între tonuri suave si nuanţe energetice, astfel că designerul a folosit imprimeuri florale, tonuri de vernil, turquise, roz pal dar şi negru sau nude. "Bloom" a reuşit să capteze atenţia tuturor celor prezenţi la eveniment şi astfel, Galyna nu i-a dezamăgit pe cei prezenţi la eveniment.
 La finalul prezentării de modă, designerul a fost foarte încantată de aprecierile pe care le-a primit. "Am revenit la Bucharest Fashion Week după câțiva ani de pauză. Am creat o linie inspirată din perioada de renaștere de după cel de-al doilea război mondial pe care o ador", a declarat Galyna. La sfârşitul acestei luni colecţia va fi prezentată  şi la Monte Carlo în cadrul unui eveniment.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro