"Gata! A ieșit cum am vrut eu!"... Numai că... țeapă! Misty, umilință supremă!

Lumea i-a dat la un pas de despărţire, ei vor să îi contrazică. Chiar dacă o căsătorie ar fi cel mai simplu mod de a pune capăt tuturor speculaţiilor, se pare că Misty şi Keo aleg calea cea grea, lăsând să plutească misterul deasupra relaţiei lor.


Nu de mult s-a zvonit că relaţia lor este la un pas de a se destrăma, dar Misty şi Keo nu au vrut să spună nimic despre acest lucru, încercând parcă să infirme speculaţiile, dar fără să spună ceva concret cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat între ei.


Nu s-au despărţit, ceea ce i-a dus pe toţi cu gândul la o posibilă căsătorie, în viitorul apropiat, dar se pare că Alexandra şi Keo au vrut să surprindă şi de această dată. „Keo nu a cerut-o pe Misty de soţie. Ei spun că sunt fericiţi aşa cum sunt, dar cred că ea s-a şi resemnat. Nu se mai gândeşte deloc la căsătorie, chiar dacă doar la asta visa de când formează, oficial, un cuplu”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.


Nu se căsătoresc ei, dar relaţia lor pare să meargă din ce în ce mai bine, ba mai mult Alexandra îi face toate poftele iubitului ei. „Alexandra îl răsfaţă mereu pe Keo, îi găteşte mâncarea lui preferată şi se înţeleg foarte bine, doar că nu par a se grăbi foarte tare către altar, sau cel puţin Keo nu a făcut nimic în acest sens. Probabil că nici nu vrea să renunțe la statutul său de burlac. Oricât ar încerca Misty să îl convingă, el nu și nu”, a mai spus o persoană din apropierea celor doi.

Citeşte şi:

Andreea Antonescu i-a dat lovitura de graţie Andreei Bălan: s-a împrietenit cu Misty! Cum s-au afişat cele două

Misty, stresată de ştirile referitoare la relaţia ei cu Keo: "Când mi se pune o întrebare, eu fac un blocaj!"

Misty, imagini compromiţătoare! Iubita lui Keo nu se potoleşte! Paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele ei și au surprins TOT


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro