Geanina Ilieş, mărturisiri despre "prinţul" din viaţa ei: "Este bun şi sensibil!"

Sursa foto Arhiva

Geanina Ilieş este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la Antena 1, este foarte frumoasă şi în acelaşi timp foarte modestă.

Bruneta are un copil frumos pe care nu îl poate scăpa din ochi nici o secundă. Vedeta TV a fost prezentă la  emisiunea "Răi da` buni" , de la Antena Stars, alături de fiul ei, Patrick.

"Este un copil minunat şi sociabil. Nu am nici o problemă cu el. L-am mutat de curând la o şcoală nouă şi s-a împrietenit rapid cu toţi copiii. Nu face diferenţe între fete şi băieţi. Şi ţin să vă spun că mai nou merge şi singur în parc. Sunt foarte mândră de Patrick", a zis Geanina la Antena Stars.

Cine e Geanina Ilieş?

La vârstă de 30 de ani, Geanina Ilieş (născută în dată de 3 iunie 1985) este una dintre prezenţele feminine care îi încânta pe spectatorii Antenei 1. După doi ani petrecuţi la pupitrul ştirilor sportive la o altă televiziune, Geanina a decis să facă transferul la Antena 1. Despre acest lucru, Geanina spune că ambiţia a ajutat-o să progreseze, iar postul de la pupitrul ştirilor este acum răsplată muncii sale.

T.S

Citeşte şi: 

Geanina Ilieş l-a prins pe Moş Crăciun... în fapt! Cum a reacţionat

Geanina Ilieş, îndrăgostită din nou! Totul despre cunoscuta prezentatoare tv


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro