Geo, fost concurent de la MPFM, şocat: "Mă înfioară și glasul lui cu ultimele puteri de a cere ajutor". Ce a găsit întâmplător

+4 click pentru
galerie

Geo e unul dintre foştii concurenţi de la MPFM. © Sursa foto: Instagram

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Geo, unul dintre finaliştii ultimului sezon de la MPFM, a avut parte de o experienţă neplăcută recent. Fostul concurent din casa dragostei a fost atât de revoltat, încât a povestit totul într-un mesaj făcut public pe pagina lui de Instagram. Gândurile sale au fost însoţite de o poză emoţionantă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Geo, unul dintre foştii participanţi de la MPFM, a găsit la marginea unei păduri un pui de căţel, aruncat. Starea în care a fost găsit era una deplorabilă, după cum se poate observa în fotografia din galeria foto. Şi, povesteşte, tânărul, fraţii patrupedului de nici o lună nu au supravieţuit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Mi-e foarte greu să cred că în România anului 2017 încă există oameni, de fapt, încă există trupuri fără suflete, monștrii, dracii să-i mai ia, că «oameni» nu-i pot numi care pot luă de la mama lor așa vietăți... să le lase în voia sorții ajungând să fie mâncate de vii!  
Mă îngrozesc când văd starea animăluțului asta, mă înfioară și glasul lui cu ultimele puteri de a cere ajutor. 😡😡😡 aș vrea că toți cei care tratează animalele în acest mod să nu plece de pe acest pământ fără plată faptei.
Greu accept faptul că un om poate aruncă într-o margine de pădure un astfel de cățeluș, de numai două săptămâni cred... el fiind cel mai norocos dintre ceilalți frați deja pierduți.
 Sper să reușesc cu supraviețuirea lui...!!!! Oameni buni, în ce lume trăim???",
a scris Geo, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro