Gest BIZAR înainte de căsătorie! În loc să se distreze la petrecerea burlacilor, un celebru Don Juan face aroganţe

El, un sex-simbol al României, iar ea, un fotomodel internaţional, care a reuşit să îi cucerească definitiv inima şi l-a dus chiar şi în faţa altarului, chiar dacă doar pentru o logodnă în faţa lui Dumnezeu.

Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, cei doi ţinându-şi relaţia cât mai departe de ochii lumii. Cu toate acestea, un eveniment atât de important, precum o nuntă, nu l-au putut ţine ascuns nici măcar ei, fericirea şi entuziasmul făcându-i să dea tot din casă.


După ce s-au logodit în faţa lui Dumnezeu acum câteva luni, artistul şi iubita lui vor ajunge şi în faţa ofiţerului stării civile, pentru a-şi oficializa relaţia, aşa cum se cuvine. „Anul acesta facem nunta. Trebuia. Ne dorim şi copil, dar aici nu mai ţine doar de noi”, a declarat Bogdan Vlădău.


Cu toate că nu mai este mult până la marele eveniment, Bogdan şi Gina nu au intrat încă în febra pregătirilor, ba mai mult, cântăreţul are de când să facă o deplasare, cel puţin bizară. „Plec o săptămână pe muntele Athos, să mă reculeg, iar apoi mă voi ocupa serios de logistica nunţii, să punem la punct tot ceea ce trebuie”, a mai declarat Bogdan.


Fostul „Burlac” a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton, iar de un an formează un cuplu cu Gina Chirilă, fotomodel şi studentă la psihologie, cu 10 ani mai tânără decât el, dar asta nu pare a fi deloc o problemă pentru ei, ba din contră.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro