Gest cutremurător făcut de Celine Dion la căpătâiul fratelui. E sfâşiată de durere, dar a găsit puterea de a-i aduce un ultim omagiu

Celine Dion, sfâşiată de durere la căpătâiul fratelui - foto: Hepta

Luna ianuarie a fost una neagră pentru celebra cântăreaţă Celine Dion, care şi-a pierdut şi soţul şi fratele, ambii bolnavi de cancer. Totuşi, aceasta şi-a găsit puterea de a merge mai departe, iar în memoria fratelui ei a făcut un gest mai mult decât emoţionant, informează Journal de Montreal.

Celine Dion, în vârstă de 47 de ani, a refuzat cu vehemenţă să interpreteze vreo melodie la  înmormântarea lui René Angélil, însă ea i-a adus un ultim omagiu fratelui său, sub privirile prietenilor apropiaţi.

Astfel, în onoarea lui Daniel, artista greu încercată de viaţă a găsit puterea de a cânta o piesă, ea fiind acompaniată de mai mulţi membrii ai familiei.

Soțul și managerul lui Céline Dion a murit joi, 14 ianuarie, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Două zile mai târziu, fratele artistei pierdea lupta cu aceeași boală necruţătoare şi va fi înmormântat în cursul zilei de luni.

T.F.S

VIDEO / Cea mai sfâșietoare imagine de la înmormântarea soțului! Celine Dion a luat sicriul în braţe și a început să jelească


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro